Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zszc New 105 cap

szalonyjoe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciał bym przedstawic wam nowy Server od Starej ekipy Zszc.

Server nosi nazwe zszc (New)

Job rate 10x
Exp rate 45x
Sp rate 45x
Sox rate 1x
Gold rate 7x
Drop rate 15x
Alchemy rate 2x

Cap/Level : 105
Gear/Weapon Cap : 11 Dg
Mastery : 330
Race : Chinese

Download =

http://files.fm/u/edkagyo

Register =

http://85.12.8.35/

narazie serv nie jest az tak rozbudowany strone maja w trakcie realizacji ale Zapraszam ;)

post-307713-0-84725300-1366572602_thumb.jpg

post-307713-0-51673800-1366572618_thumb.jpg

post-307713-0-29203500-1366572682_thumb.jpg

joker%20sygnatura%203.jpg

Nick: Reniferu

Opublikowano

Czy to możliwe, że ten serwer znowu powstał, wbijam jak nic, pamiętam stare dobre czasy ZSZC, był to kozacki serwer i mam nadzieję, że nic się nie zmieniło.

Opublikowano

nic sie nie zmieniło . bot jest Sro-db.bot jak sie nie myle ten sam co kiedys server ma jakis 1miesiąc moze nawet nie z tego co widziałem na evencie to z 3 max lvl jest a reszta 90 80 +

nick w grze Tysia

joker%20sygnatura%203.jpg

Nick: Reniferu

Opublikowano

Bucz0 ale server chyba off bo dostałem dc a teraz nie da sie wbic

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Server działa Cap 105 jest tylko china stary wygląd Silka tez jest i sro-db.bot działą

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Jest to stare ZSZC, zaczynam tam grę, mam jednak pytanie, czy jest możliwe aby był tylko jeden job do wyboru? bo gdy wcisnąłem "C" to mamy trzy joby i wychodzi na to, że można grać każdym ?

@Edit
Skad moge sciagnac bota i jak sie nazywa?

Opublikowano

A czy przypadkiem oryginalne ZSZC nie było niemieckie? Robiłem przed chwilą konto i nie wypełniłem jakiegoś pola to wyskakiwał mi komunikat po turecku.

Opublikowano

Stare dobre ZSZC Fire... szkoda że nikt nie zamieścił info o serwie chwilę przed jego startem, ale cóż gram na innym serwie tym czasem, a sytuacje na ZSZC zapewne będę kontrolować na forum. :)

14mxpnc.jpg
Opublikowano

To nie jest dawna ekipa ZSZC - zaj..ali nazwe tylko ,bo jest popularna i przyleci sporo osób na to..Rano gadałem z GM i napisał wprost że to jest zupełnie nowa ekipa mają tylko taką nazwę.Na start nie dostajemy nic prócz 500k golda i 1m sp. Nie ma broni sos do 42. Sporo bugów jest - jak to gm stwierdził ( pracują nad DB).Dodam, że to turecki server ( nastawiony na Pay to win ). Tak wynikało z rozmowy z GM'em.Graczy nie widzę tam w ogóle .. pt żadnego. 2 słowami - dead server:)

Opublikowano

Nie ściągajcie tego syfu ! Jest w tym tyle gówna, że cały komputer mi zaraz wystrzeli w powietrze, w każdy plik mi weszły wirusy od tych brudasów łącznie z tym, że wlazły na system już. To jest podróba ZSZC ,wbiłem tam na 5 minut. Same turasy i gówno a nie server. Pozdrawiam ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...